Omgeving van
Nieuw Hydepark
in Doorn!

Nieuw Hydepark ligt in het groene hart van Nederland, op de Utrechtse Heuvelrug. Deze in 2016 gebouwde accommodatie is omringd door prachtige natuur.

Verken bijvoorbeeld wandelend of per fiets het landgoed Hydepark. U ervaart daar dat veel in stand is gebleven uit vroegere tijden. Zoals het fraaie landhuis en de Oranjerie. Het is een prachtig park met een rijke flora en fauna.

Maar ook vanaf het terras kunt u al genieten van de mooie, groene omgeving.

Een bezoek aan de regio

Door de centrale ligging van Nieuw Hydepark maakt u gemakkelijk leuke uitstapjes naar Doorn, Driebergen of Zeist. Maar ook het Nationaal park de Utrechtse Heuvelrug is een prachtige bestemming en zeker een bezoek waard.

Of u maakt een fiets- of wandeltocht door de Kaapse bossen met de bekende zandverstuivingen of een uitstapje naar Huis Doorn. In Zeist en Driebergen kunt u heerlijk winkelen en vindt u leuke markten. De stad Utrecht met de mooie grachten, de vele restaurantjes en een grote variatie aan winkels geven u het gevoel dat u er echt eens uit bent.

Maar er is natuurlijk nog veel meer te doen in onze omgeving. Vraag het ons en wij informeren u graag! Bel (0343) 51 52 14.